Agilitydiplom

Agilitydiplom rosett är den perfekta belöningen för din tävlingsbenägna hund som älskar att utmana sig själv i agility. Med denna imponerande rosett kan din fyrbenta vän stoltsera med sina fantastiska tävlingsresultat.

Rosetten, tillverkad i elegant mörkgrå och frisk mintgrön färg, har en imponerande längd på 40 cm och är prydd med tre vackra band. Varje detalj är noggrant utformad för att ge en känsla av både prestation och professionell stil.

 

 

161010

40.00 cm

13.00 cm

Så lågt som 47,00 kr 37,60 kr

Agilitydiplom - Erövra ditt tävlande hunds stolthet!

Med Agilitydiplom rosetten kan du nu belöna din hund för dess framgångsrika prestationer på tävlingsbanan. Denna fantastiska rosett är utformad i färgerna mörkgrå och mintgrön, vilket ger den en elegant och stilren look.

Med sina imponerande 40 centimeter i längd kommer detta diplom definitivt att locka uppmärksamhet. Den är också utrustad med tre olika band som kompletterar dess exklusiva design perfekt. Din hunds stolta ögonblick förtjänar det allra bästa!

Vi erbjuder även möjligheten att anpassa diplomet efter era behov genom att lägga till er föreningslogo. På så sätt kan ni marknadsföra er klubb samtidigt som ni firar era tävlingsframgångar.

Beställ Agilitydiplom idag och bli en del av vårt växande nätverk av nöjda kunder! Vi garanterar snabb leverans!

Write Your Own Review
Du recenserar:Agilitydiplom
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.