Bir Junior

BIR JUNIOR – Den exklusiva rosetten för Hund förening!

Denna fantastiska rosett är perfekt för er som söker det allra bästa till era fyrbenta vänner. Med färgerna Gammelrosa, Regnbåge och Rosemetallic samt en matchande toffs i rosemetallic kommer er hund att skilja sig ut på tävlingar och evenemang.

Med sina imponerande 76cm i längd är denna rosett ett synligt statement av excellens och kvalitet. För att göra den ännu mer personlig kan vi trycka er förenings logo direkt på den eleganta brickan.

231091

76.00 cm

23.00 cm

200,00 kr 160,00 kr

BIR JUNIOR - En Exklusiv Hundrosett för Hund Förening

En exklusiv hundrosett skapad speciellt för er i Hund Förening. Tillverkad med omsorg och precision, kommer denna rosett definitivt att få era fyrbenta vänner att sticka ut från mängden.

Tillgänglig i de eleganta färgerna Gammelrosa, Regnbåge och Rosemetallic, kombinerar BIR JUNIOR stil och kvalitet på bästa möjliga sätt. Varje rosett är 76 cm lång och har en tillhörande rosemetallic toffs som ger den extra glamour.

För att göra produkten ännu mer personlig kan vi trycka er förenings logotyp på den vackert utformade brickan. Detta ger er möjlighet att visa upp er identitet och stärka sammanhållningen inom föreningen.

Write Your Own Review
Du recenserar:Bir Junior
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.