Bir Unghund

Bir Unghund - Enastående Hundrosett till Din Förening!

Denna eleganta rosett är inte bara en visuell fest för ögonen utan också ett uttryck för er förenings styrka och gemenskap.

Vår 76cm långa rosett kommer med en stilfull silvertoffs som ger den extra glans och framhäver dess kvalitet. För att göra det ännu mer personligt kan vi trycka er förenings logo direkt på rosetten – skapa ett minnesvärt intryck varje gång ni visar upp er sammanhållning!

231092

76.00 cm

23.00 cm

200,00 kr 160,00 kr

Bir Unghund – en rosett av högsta kvalitet som garanterar att din älskade fyrbenta vän kommer att skina på varje evenemang.

Denna stilfulla rosett är designad i färgerna Turkosgrön, Regnbåge och silver metallic, vilket ger den en unik och elegant touch. Med sin imponerande längd på 76 cm blir denna rosett verkligen ett blickfång där den sitter stolt på din hunds bröst.

För att ge er möjlighet att visa upp er stolthet över Hund föreningen har vi inkluderat möjligheten att trycka förenings logotyp på själva brickan. Detta gör Bir Unghund ännu mer personlig och särskiljer sig från andra liknande produkter.

Kvaliteten hos denna produkt går inte att ifrågasätta. Varje liten detalj har omsorgsfullt utformats för hand med stor precision. Den silvriga toffsen ger den extra elegans!

Write Your Own Review
Du recenserar:Bir Unghund
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.