Bir Veteran

Förstärk er föreningsidentitet med våra Bir Veteran rosetter i färgerna gammelilla, lavendel, lila och guldmetallic. Denna magnifika rosett är inte bara ett mästerverk av skönhet utan också en symbol för framgång och lojalitet i hundvärlden.

Med dess imponerande längd på 76 cm blir Bir Veteran rosetten definitivt ett blickfång vid tävlingar eller evenemang. Den glänser med sin vackra guldtoffs som ger den extra glamour och elegans.

231093

76.00 cm

23.00 cm

200,00 kr 160,00 kr

Bir Veteran - En Tidlös Rosett för Hundföreningar

Vi presenterar stolt Bir Veteran, en exklusiv rosett i färgerna gammelilla, lavendel, lila och guldmetallic. Denna professionella rosett är särskilt designad för att hylla de ärorika veteranhundarna inom er hundförening.

Med en imponerande längd på 76 cm är denna rosett ett synligt tecken på erkännande och framgång. Den eleganta guldtoffsen ger den extra glamour och lyx till varje evenemang där era fina veteranhundar ska hedras.

För att göra denna rosett ännu mer personlig kan vi trycka er förenings logotyp direkt på brickan. Detta skapar en unik identitet som representerar er hängivenhet och engagemang för era fyrbenta hjältar.

Bir Veteran är inte bara en vanlig rosett – det är ett konstverk som berättar historier om lojalitet, prestationer och kärlek till våra mest erfarna kamrater. Låt varje veterandjur bli uppmärksammad och firad med stil genom att bära denna exceptionella Bir Veteran-rosett!

Write Your Own Review
Du recenserar:Bir Veteran
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.