Hoopers

Hoopers är en spännande hundsport som innebär en kombination av rörelse, kommunikation och samarbete mellan hund och människa. Ursprungligen från USA har denna sport nu även blivit populär i Europa med fler och fler anhängare som upptäcker dess fördelar och utmaningar. Är du redo att testa dina färdigheter tillsammans med din fyrbenta vän?

Hoopers är en rolig hundsport där förare och hund samarbetar för att bemästra hinderbanan utan fel. Genom att navigera genom hoops, tunnlar, tunnor och staket visar de sin skicklighet och samtidigt bygger på sitt partnerskap. Detta är vad som gör Hoopers till en spännande och engagerande sport för både människor och hundar.

Hoopers är en rolig och varierande hundsport som består av en bana som hunden måste gå igenom i en specifik ordning. Till skillnad från Agility behöver hunden inte hoppa över hinder, utan fokus ligger på att navigera genom olika bågar, tunnlar, tunnor och grindar. Beroende på vilken klass man tävlar i kan antalet och placeringen av hindren variera.

 

 

Visa som Rutnät Listvy
Sätt fallande sortering

1 Artikel

per sida
 1. Hoopers

  Hoopers

  40.00 cm

  14.50 cm

  171873

  47,00 kr 37,60 kr
Visa som Rutnät Listvy
Sätt fallande sortering

1 Artikel

per sida
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.