1-kransad hästrosett

Vår exklusiva 1-kransade hästrosett är det ultimata valet för dig som delar vår passion för professionella hästtävlingar.

 

Med en längd på imponerande 32cm och tre vackra band, utstrålar denna prisbelönta accessoar elegans och stil.

 

Oavsett om du siktar mot seger eller vill göra ett starkt intryck under dessa magiska tävlingsmoment, kommer vår 1-kransade hästrosett vara kronan på verket för er fantastiska tävling!

163111-4

32.00 cm

11.00 cm

Så lågt som 31,00 kr 24,80 kr

1-Kransad Hästrosett – För en Storslagen Tävlingsstämning!

Den perfekta touchen för er hästtävling är här. Vår 1-Kransade Hästrosett, med en längd på 32 cm och tre band i standardfärger, kommer att ge er evenemang den professionella känsla ni söker. Med denna exklusiva produkt kan ni även lägga till er föreningslogo för att skapa ett unikt uttryck som speglar just era värden.

Våra hästrosetter är tillverkade av högsta kvalitet och designade med omsorg för att passa in perfekt vid varje tävlingsmoment. Varje detalj har noggrant övervägts, från kransens storlek till färgvalet på banden – allt för att säkerställa upplevelsen av en imponerande tävlingsarena.

Så ta steget mot ett minnesvärt evenemang med vår 1-Kransade Hästrosett! Låt oss hjälpa er framhäva era mål och inspirera deltagare samt åskådare genom att välja till er föreningslogo på produkten. 

Write Your Own Review
Du recenserar:1-kransad hästrosett
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.