1-kransad hästrosett

Med en vacker krans och imponerande 34cm längd, kommer denna rosett definitivt att dra till sig uppmärksamhet.

Tillgänglig i standardfärgerna blå-gul, blå, gul, röd, grön och vit - dessa alternativ garanterar att ni hittar en som passar er förening eller evenemangs tema på bästa sätt. Vi erbjuder även möjligheten att anpassa rosettens bricka med er egen föreningslogo för att lägga till en personlig touch.

Denna högkvalitativa hästrosett har två band som håller den säkert på plats och ger eran tävlingshäst det extra stänket av elegans som den förtjänar. Med ett starkt fokus på detaljer och noggrann design har vi skapat en produkt som verkligen får din hästs utstrålning att skina under tävlingsmomentet.

 

163461-4

34.00 cm

11.00 cm

Så lågt som 22,00 kr 17,60 kr

Hästrosett - Fullända din eleganta hästtävling med stil och sofistikation! Med en imponerande längd av 34 cm är denna exklusiva Hästrosett den perfekta accessoaren för att komplettera din tävlingsoutfit. Den kommer med en vacker krans, som sätter pricken över i:t på din hästs fantastiska framträdande.

Våra Hästrosetter finns i de klassiska standardfärgerna, vilket gör det lätt för dig att välja den som passar bäst till just dig och din häst. Men vi stannar inte där - anpassa denna fantastiska produkt genom att placera er föreningslogo på den fina brickan. På så sätt kan du visa upp ditt team eller föreningens varumärke med stolthet under varje tävling!

Med sin professionella design och högkvalitativa material är Hästrosetten ett måste för alla seriösa ryttare som strävar efter perfektion inom sina tävlingsuppdrag. Så se till att skapa ett bestående intryck vid nästa hästtävling genom att låta vår Hästrosett bli en del av era triumferande ögonblick!

Write Your Own Review
Du recenserar:1-kransad hästrosett
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.