2-kransad hästrosett

Hästrosett – Fullända din hästtävlingslook med stil och elegans.

 

Vår exklusiva Hästrosett är det perfekta tillbehöret för dig som strävar efter att imponera på tävlingsbanan. Med sina två vackra kransar, en 36 cm lång design och två färgglada band kommer denna rosett verkligen sätta pricken över i:et på din häst.

 

Vi erbjuder ett brett utbud av rosetter i standard färger.

 

För att ge denna redan fantastiska rosett en personlig touch kan vi trycka er logo direkt på brickan. Det här är inte bara en unik möjlighet att marknadsföra ert evenemang utan också ett sätt att skapa en individuell look som speglar er professionella image.

163471-4

36.00 cm

12.00 cm

Så lågt som 27,00 kr 21,60 kr

Denna 2-kransad Hästrosett är den ultimata belöningen för alla tävlingsdeltagare! Med sitt lyxiga utseende och genomtänkta design kommer denna rosett att göra dig synlig på banan. Tillverkad med två vackra kransar och en 36 cm lång, garanteras din häst att stråla i rampljuset.

 

Välj bland ett brett färgsortiment för att hitta den perfekta matchningen för din fyrbenta vän. De dubbla banden ger rosetten extra stabilitet, så du kan vara säker på att den sitter säkert under tävlingen.

 

Oavsett om du deltar i dressyr eller hoppning, se till att ha en av dessa otroliga skapelser när du stiger upp på hästryggen. Den här unika accessoaren kommer inte bara öka självförtroendet hos ryttaren utan också ge en touch av elegans till er framträdande.

 

Sträva efter det bästa och låt dina konkurrenter begrunda detta imponerande pris. Köp din egna 2-kransade Hästrosett idag och ge dig själv möjligheten att lysa som aldrig förr

Write Your Own Review
Du recenserar:2-kransad hästrosett
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.