Internationell Juniorchampion

Vår exklusiva Internationell Juniorchampion rosett, skräddarsydd för föreningar.

Denna magnifika 49 cm långa rosett kommer i färgerna turkosgrön, silvermetallic och grågrön – en perfekt kombination av elegans och stil.

Dessutom kan du försätta dina medlemmar i stolthet genom att lägga till er förenings logotyp på den briljanta brickan som kompletterar rosetten. Med denna unika touch kommer ni inte bara att vara synliga under evenemang, utan även ge era deltagare en känsla av gemenskap och erkännande.

161258

49.00 cm

13.50 cm

48,00 kr 38,40 kr

Denna exklusiva Internationell Juniorchampion rosett är det perfekta tillbehöret för din förening. Med en imponerande längd på 49 cm och i färgerna turkosgrön, silvermetallic och grågrön kommer denna rosett att sätta pricken över i:et på alla era evenemang.

Det som gör denna rosett extra speciell är möjligheten att lägga till er förenings logo i brickan. På så vis kan ni visa upp er stolthet och ge er juniorchampion den erkänsla hen förtjänar.

Vår Internationella Juniorchampion rosett har skapats med omsorg och dedikation för att passa just professionella sammanhang inom en förening. Den höga kvalitén garanterar ett stilfullt utseende som kommer hålla länge.

Låt oss hjälpa er att lyfta fram era talanger genom att investera i denna vackra Internationell Juniorchampion rosett idag!

Write Your Own Review
Du recenserar:Internationell Juniorchampion
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.