Internationell Veterancertifikat

Vår Internationell Veterancertifikat rosett är ett perfekt tillskott till er förening! Med en imponerande längd på 49 cm och i färgerna gamellila, guldmetallic, lavendel och lila kommer denna vackra rosett definitivt sätta er förening i rampljuset.

För att ge er ännu mer exklusivitet kan ni också lägga till er förenings logo i brickan. Detta gör att varje medlem kan bära stolt fram sin tillhörighet.

161260

49.00 cm

13.50 cm

48,00 kr 38,40 kr

Vi presenterar stolt vår Internationella Veterancertifikat rosett för föreningar som vill hylla sina ärorika medlemmar. Denna imponerande 49 cm långa rosett kommer i färgerna gammalila, guldmetallic, lavendel och lila – en perfekt kombination av dignitet och elegans.

Det unika med denna produkt är möjligheten att anpassa den efter er egen förenings logo, vilket ger er chansen att skapa en personlig touch på varje certifikat. Er logotyp kommer att lysa upp i sin fulla prakt på denna bricka och ge era veteranmedlemmar den uppmärksamhet de förtjänar.

Denna Internationella Veterancertifikat rosett är inte bara ett uttryck för erkännande utan även ett sätt att visa respekt och tacksamhet gentemot veterankolleger. Med dess professionella framtoning blir det här tillbehöret en stolt symbol för de gemensamma värderingarna inom just er förening.

Write Your Own Review
Du recenserar:Internationell Veterancertifikat
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.