Kvalificerad

Denna fantastiska cerise och ljusgrå rosett är 32 cm lång och har inte bara ett, inte två, utan tre band som kommer att få ditt husdjur att sticka ut från mängden.

 

Med sin spektakulära design är vår Kvalificerade rosett perfekt för alla slags hundtävlingar.

173120

32.00 cm

11.00 cm

31,00 kr 24,80 kr

Kvalificerad Prisrosett i Cerise och Ljusgrå till hundtävlingar! Ge ert tävlingsmoment den efterlängtade touchen av elegans med vår Kvalificerade Prisrosett. Med en imponerande längd på 32 cm och tre sofistikerade band, kommer denna prisrosett att få er evenemangsstämning att stiga till nya höjder.

 

Vår cerise- och ljusgråfärgade rosett är speciellt utformad för att passa professionella hundtävlingar. Det lyxiga tyget ger ett omedelbart intryck av kvalitet och stil. Varje detalj har noggrant skapats för att göra er prisceremoni minnesvärd och respektingivande.

 

Den Kvalificerade Prisrosetten erbjuder också utmärkt hållbarhet tack vare den högkvalitativa konstruktionen. De noggrant sammanflätade banden sitter stadigt på plats under hela ceremonin, vilket gör det möjligt för kunderna att njuta av dess prakt samt spara som ett kärt minne från deras framgångsrika tävlingsögonblick.

Write Your Own Review
Du recenserar:Kvalificerad
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.