Kvalificerad

Kvalificerad prisrosett i cerise med silvertryck och ljusgrå är en elegant produkt som kommer att sätta pricken över i:et på din hundtävling. Med sin imponerande längd på 20 cm och två vackra band, sticker denna rosett ut från mängden.


Den cerise färgen ger en känsla av styrka och energi, medan de subtila silvertrycken tillför en sofistikerad touch. Det ljusgråa bandet skapar harmoni och kontrast till det livfulla ceriset.


Vår Kvalificerade prisrosett är perfekt för att belöna förtjänstfulla deltagare eller hedra vinnarna på professionella hundtävlingar. Den högkvalitativa designen speglar den seriösa atmosfären vid dessa evenemang, samtidigt som den adderar glamour och prestige.

 

 

 

177640

20.00 cm

9.00 cm

22,00 kr 17,60 kr

Kunder, låt oss presentera Kvalificerad prisrosett i cerise med silvertryck och ljusgrå! Denna exklusiva produkt är avsedd för de mest kvalitetsmedvetna inom hundtävlingar. Med en längd på 20cm är denna rosett imponerande och professionell.

Det vackra cerisefärgade bandet är smakfullt tryckt med silverdetaljer, vilket ger det ett elegant utseende som definitivt kommer att dra till sig uppmärksamhet. Den ljusgrå bakgrundsfärgen ger en sofistikerad touch till denna redan fantastiska rosett.

Dessutom har den två band som säkert fäster den på din fyrbenta vän under tävlingarna. Du kan vara säker på att denna prisrosett kommer att sitta stadigt och inte störa hunden under prestationen.

Vare sig du deltar i professionella tävlingar eller bara vill ge din älskade fyrfota vän lite extra uppmuntran vid träningstillfällen, så är Kvalificerad prisrosett det perfekta valet för dig. Ge din hund den erkännande hon förtjänar med denna eleganta rosett!

 

 

 

Write Your Own Review
Du recenserar:Kvalificerad
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.