Nordic Show certifikat

Nordic Show certifikatet i guldmetallic och svart är en imponerande produkt som kommer att sätta pricken över i:et på ditt evenemang.

 

Med sina 76cm i längd, gyllene toffs och fem eleganta band utstrålar detta stora lyxiga certifikat professionalism och exklusivitet.

 

Det Nordiska Show certifikatet har designats med omsorg för att ge dina tävlande en minnesvärd upplevelse. Det glänser vackert tack vare den sofistikerade guldmetalliska färgen, vilket ger det en touch av glamour. Den djupsvarta bakgrunden ger kontrast till guldet och lägger till ytterligare elegans.

231190-3

76.00 cm

23.00 cm

Så lågt som 200,00 kr 160,00 kr

Ge dina älskade fyrbenta vänner det de förtjänar med vår storslagna lyxiga Nordic Show certifikat rosett i guldmetallic och svart. Denna praktfulla rosett är imponerande 76 cm lång, prydd med en elegant guldtoffs och fem band som symboliserar excellence.

På den prestigefyllda Nordic Dog Show tävlar hundarna om våra nationella certifikat (cert) samt det exklusiva Nordic Show certifikatet (Nordic cert). Vår rosett är speciellt utformad för att hedra dessa exceptionella prestationer och skapa minnen för livet.

Låt din favoritföljeslagare stråla på scenen och bli belönad med detta unika erkännande. Den lyxiga designen av vår Nordic Show-certifikatrosett kommer definitivt att dra allas blickar till sig under evenemangets glimrande ljus.

Sätt guldkant på era hundars framgångsrika deltagande vid Nordic Dog Show genom att investera i detta extraordinära tillbehör. Köp vår stor lyxig Nordic Show certifikat rosett idag och ge din kära vovve ett minne som varar

Write Your Own Review
Du recenserar:Nordic Show certifikat
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.