Nordic Juniorcertifikat

Nordic Juniorcertifikat - En Stolt Symbol för Hundtävlingar!

Vill du ge din förening en touch av elegans och framstående stolthet? Vår Nordic Juniorcertifikat rosett i svart guldmetallic och turkos är den perfekta lösningen! Med en imponerande längd på 49cm väcker denna prisrosett uppskattning hos både tävlare och åskådare.

Med möjligheten att lägga till er förenings logo i denna praktfulla bricka. På det här viset kan ni säkerställa att varje gång priset delas ut, kommer just er förening att lysa med sin unika identitet.

161254

49.00 cm

13.50 cm

48,00 kr 38,40 kr

Nordic Juniorcertifikat - En Stolt Tävlingsrosett för Hundtävlingar

Skapa minnesvärda stunder på hundtävlingarna med Nordic Juniorcertifikat! Denna imponerande rosett i färgerna svart guldmetallic och turkos är inte bara en symbol för framgång, utan också ett bevis på ert engagemang och dedikation.

Med sina imponerande 49 cm i längd blir denna prisrosett verkligen till ett synligt uttryck av era framgångsrika prestationer. Varje gång ni blickar på den kommer ni att känna er stolta över alla er hårt arbete.

För att göra detta specialutformade Nordic Juniorcertifikat ännu mer personligt kan vi lägga till er förenings logotyp i mitten av brickan. På så sätt får ni chansen att markera och sprida föreningsandan under varje tävlingstillfälle.

Låt oss hjälpa er att skapa minnesvärda ögonblick genom vår Nordic Juniorcertifikat rosett. Beställ idag och låt hela världen få se era fantastiska prestationer!

Write Your Own Review
Du recenserar:Nordic Juniorcertifikat
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.