Nordic Veterancertifikat

Nordic Veterancertifikat - Ett Stolt Pris för Hundtävlingar

För att hylla de äldre och mest framstående hundarna i tävlingsvärlden, presenterar vi stolt Nordic Veterancertifikat! Detta exklusiva pris är speciellt utformat för hundtävlingen och kommer i färgerna svart guldmetallic och lila.

Med en imponerande längd på 49cm är denna prisrosett ett synligt bevis på den unika prestation som era fyrbenta deltagare har uppnått. För att ge er förening ytterligare erkännande kan ni även lägga till er egen logotyp på brickan.

161253

49.00 cm

13.50 cm

48,00 kr 38,40 kr

Nordic Veterancertifikat i färgerna svart guldmetallic och lila är den ultimata belöningen för hundtävlingar. Denna prisrosett, som sträcker sig imponerande 49 cm lång, är ett symboliskt uttryck för framgång och prestation inom hundens värld.

Vår nordiska veterinärcertifikat har en stilfull design som garanterar att din fyrbenta vän får den ära han/hon förtjänar. För att ge det professionella touchen kan du till och med lägga till din förenings logo på brickan.

Detta eleganta nordiska veterinärcertifikat gör inte bara ditt tävlingspris synligt utan ger även en känsla av stolthet åt både dig själv och din lojala partner. Varje gång du tittar på detta mästerverk kommer du minnas alla de fantastiska ögonblick ni delade under tävlingarna.

Uppgradera upplevelsen av hundtävlande genom att investera i Nordic Veterancertifikatet idag! Det här är mer än bara en prisrosett

Write Your Own Review
Du recenserar:Nordic Veterancertifikat
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.