Nosework elit

Nosework elit denna rosett i färgerna guld metallic, svart och turkos är inte bara en symbol för prestationshöjning, utan också ett sätt att visa upp er förenings professionalism.

Med sina imponerande 40 centimeter i längd blir denna prisrosett garanterat en synlig och stolt prydnad. Det turkosa bandet på Nosework elit har tryckta detaljer som lyfter fram era egna vackra logotyp. Varje gång ni bär den här fantastiska rosetten kommer ni att inspirera andra med er passion och engagemang.

161126-

40.00 cm

14.50 cm

Så lågt som 47,00 kr 37,60 kr

Nosework elit - en prisrosett som utstrålar professionalism och seger. Denna imponerande rosett är skapad med omsorg i färgerna guld metallic, svart och turkos, vilket ger den en distinkt och elegant touch.

Med sina 40 cm i längd lämnar denna rosett inget att önska när det kommer till synlighet. Varje detalj har finjusterats för att ge er förening det bästa möjliga intrycket. Den stolta nosework-tryck på det turkosa bandet "Nosework elit" visar tydligt att ni tävlar bland de bästa.

Men vad gör vår produkt ännu mer speciell? Det anpassningsbara mittenområdet där ni kan trycka er egen föreningslogga! På så sätt kan ni verkligen visa upp ert varumärke samtidigt som ni firar era triumfer.

Oavsett om det handlar om hundutställningar, träningskurser eller tävlingsevenemang, kommer denna Nosework elit-rosett definitivt dra uppmärksamhet till er förening.

Write Your Own Review
Du recenserar:Nosework elit
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.