SSE

Denna fantastiska rosett är 40 cm lång och tillverkad i glänsande guldmetallic och lila. Perfekt för att skapa en elegant touch vid tävlingar.

Rosetten har utformats med omsorg för att spegla den professionella atmosfären i ditt evenemang. Förstärka din förenings varumärke genom att trycka er logo på denna snygga rosett. En subtil men kraftfull detalj som kommer imponera på både deltagare och åskådare.

161125

40.00 cm

14.50 cm

47,00 kr 37,60 kr

Vår Särskilt samspelt ekipage är det perfekta tillskottet till din hundtävling inom Nosework. Rosetten, med sina magnifika guld metallic- och lila färger, mäter 40 cm i längd och kommer verkligen sätta pricken över i:et på ditt evenemang. Med möjligheten att trycka föreningens logo direkt på rosetten lägger vi stor vikt vid att skapa en professionell atmosfär som imponerar på våra kunder.

Högsta kvalitet garanteras när det kommer till detta speciella ekipage. Vårt mål är att erbjuda ett smidigt samarbete mellan förare och hund genom enastående prestanda och design. Varje detalj har noga utformats för att ge den bästa upplevelsen både visuellt och funktionellt.

Ge dina tävlingsdeltagare något extra genom vår Särskilt samspelt ekipage SSE! Det här är mer än bara en rosett - det är symbolen för framgång, teamwork och engagemang. Missa inte chansen att göra din nästa Nosework-hundtävling oförglömlig!

Beställ idag

Write Your Own Review
Du recenserar:SSE
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.