Specialsök Godkänt Resultat

Vi presenterar stolt vår Specialsök Godkänt Resultat - Prisrosett! Denna 26 cm långa rosett är det perfekta valet för att addera en touch av elegans till dina evenemang och ceremonier.

 

Med sina två vackra band i färgerna grågrön och gammellila kommer denna prisrosett definitivt att dra uppmärksamhet till sig.

 

Vår produkt inkluderar även möjligheten att lägga till er logotyp på den stilfulla brickan, vilket ger ett personligt och professionellt utseende. Detta gör pristrosetten idealisk för företagsevenemang eller ceremonier där du vill sätta din unika prägel på belöningen.

161105

26.00 cm

11.00 cm

25,00 kr 20,00 kr

Specialsök Godkänt Resultat presenterar stolt Prisrosett 26cm lång med två band i eleganta färgerna grågrön och gammellila. För den professionella kunden som strävar efter att ge sina produkter en extra touch av exklusivitet, är denna rosett perfekt för att lyfta fram deras framgångsrika prestationer.


Med sin imponerande längd på 26 cm blir denna prisrosett det ultimata valet för att hedra de mest anmärkningsvärda bedrifterna. De harmoniska färgerna grågrön och gammellila ger rosetten en sofistikerad aura samtidigt som de sticker ut från mängden.


För att säkerställa ett professionellt utseende har vi inkluderat möjligheten att lägga till er logo direkt i den fina brickan. På så sätt kan ni skapa en unik produkt som verkligen representerar ert varumärke och era framstående prestationer.


Prisrosetten passar perfekt för företagsevenemang, tävlingar eller ceremonier där erkännandet av exceptionella insatser är avgörande. Ge era vinnare något minnesvärt och välfört

Write Your Own Review
Du recenserar:Specialsök Godkänt Resultat
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.