Särskilt samspelt ekipage utmärkelse

Särskilt samspelt ekipage utmärkelse (SSE) - Rosetten för Nosework hundtävling!

 

Rosetten är tillverkad med omsorg och precision i guld metallic och lila färger, vilket ger den en elegant touch. Med sina imponerande 76 cm längd kommer denna rosett definitivt att dra uppmärksamhet till ditt följeslags fantastiska bedrifter.

 

För att ge den extra glamourfaktorn har vi också inkluderat en toffs av äkta guld som lyfter fram dess unika karaktär. Detaljerna på denna rosset gör den inte bara till ett pris utan även till ett verkligt konstverk.

161208

76.00 cm

23.00 cm

200,00 kr 160,00 kr

Vår Särskilt samspelt ekipage utmärkelse är den perfekta belöningen för ditt sammansvetsade team. Denna eleganta rosett, i guld metallic och lila, sträcker sig hela 76cm lång och har en förtjusande guldig toffs.

Denna exklusiva utmärkelse kommer att skapa minnesvärda stunder under din Nosework hundtävling. Att fira det speciella bandet mellan dig och din fyrbenta vän har aldrig varit mer betydelsefullt.

Med vår Särskilt samspelt ekipage utmärkelse kan du visa upp er framgång på ett professionellt sätt. Ge ditt team den uppmuntran de förtjänar genom att investera i detta högkvalitativa pris som hyllar era insatser.

Låt oss hjälpa er att skapa magiska ögonblick tillsammans! Beställ nu vår Särskilt samspelt ekipage utmärkelse och ge ert fantastiska teamwork den erkännande det förtjänar.

Write Your Own Review
Du recenserar:Särskilt samspelt ekipage utmärkelse
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.