Uppflyttad

Vår prisrosett i turkos och cerise är det perfekta sättet att fira din fyrbenta väns fantastiska framgångar på hundtävlingen. Med sina 32 cm långa band kommer denna rosett definitivt få både dig och din hund att sticka ut från mängden.


Men det blir ännu bättre – du kan anpassa rosetten med klubbens logo för att verkligen visa var ni hör hemma! Ge er prestation den extra touchen av stolthet genom att inkludera klubbens emblem som kommer lysa upp era segerfoton.

173110

11.00 cm

32.00 cm

31,00 kr 24,80 kr

Välkomna till ett festligt tillskott för er förening! Uppflyttad prisrosett i härliga turkos och cerise färger är precis det ni behöver för att lysa upp era hundtävlingar. Med sina imponerande 32 cm lång garanterar den att ingen missar att en vinnare har utsetts!


Denna fantastiska rosett erbjuder inte bara stil och glamour utan även möjligheten att lägga till er klubbens logo, vilket ger er extra stolthet och unikhet. Varför inte göra varje tävlingsmoment ännu mer minnesvärd genom att ge era pristagare något som verkligen sticker ut?


Uppflyttad prisrosett i turkos och cerise med tre band är perfekt för er förening som vet hur man tar sig an hundtävlingar på ett kreativt sätt! Låt denna rosett bli symbolen för framgång inom klubben samtidigt som ni visar upp ert egna avtryck med hjälp av logon.

Write Your Own Review
Du recenserar:Uppflyttad
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.