Uppflyttad

Vår exklusiva uppflyttade prisrosett i turkos och cerise är det perfekta valet för hundtävlingar. Med en längd på 20cm och två eleganta band, ger denna rosett ett imponerande intryck.

 

För att göra den ännu mer personlig kan vi lägga till din klubbens logo i mitten av rosetten. Uppnå framgång och visa upp din stolthet genom att ge din vinnare denna stilfulla belöning. Elegans möter kvalitet med vår uppflyttade prisrosett!

177650

20.00 cm

9.00 cm

22,00 kr 17,60 kr

Upplev den förnyade känslan av framgång med vår exklusiva uppflyttad prisrosett i turkos och cerise. Denna elegant designade rosett, som är 20 cm lång och försedd med två band, är perfekt för hundtävlingar där varje detalj spelar roll.


Vår uppflyttad prisrosett i turkos och cerise har en professionell touch som imponerar på både deltagare och publik. Det bästa av allt? Vi erbjuder möjligheten att anpassa rosetten genom att lägga till er klubbens logo - det ultimata sättet att stärka er identitet inom tävlingssammanhang.


Erfarenheterna från vårt tidigare sortiment har inspirerat oss att skapa denna unika produkt. Med fokus på högkvalitativa material och noggrant utformade detaljer levereras vår uppflyttad prisrosett i turkos och cerise med precision – en symbol för prestation inom hundtävlingsvärlden.


Ge era vinnare det erkännande de förtjänar med denna fantastiska rosett. Uppnå nya nivåer av elegans, professionalism och stolthet

Write Your Own Review
Du recenserar:Uppflyttad
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.