Specialsök

Vår Specialsök rosett är den perfekta tillbehöret för hundtävlingar! Med sin sofistikerade design i eleganta färgerna grågrön och gammellila kommer din fyrbenta vän att sticka ut på tävlingsarenan.

 

Denna imponerande rosett mäter 40 cm i längd och har tre vackra band som symboliserar kvalitet, skicklighet och precision.

161106-8

40.00 cm

14.50 cm

Så lågt som 47,00 kr 37,60 kr

Vår Specialsök rosett är det perfekta priset för dig som deltar i Specialsök. Tillverkad med omsorg och precision, kommer denna rosett ge din fyrbenta vän den erkännande han/hon förtjänar.

Med färgerna grågrön och gammellila, sticker vår Specialsök rosett ut från mängden och ger en stilfull touch till varje tävlingsmoment. Den imponerande längden på 40cm ger möjlighet att visa upp tre band, vilket visar på er framgång i specialträningen.

För att göra den här rosetten ännu mer personlig har vi lagt till möjligheten att inkludera er förenings logotyp. Detta ger er möjlighet att marknadsföra er klubb samtidigt som ni hyllas för era prestationer inom specialsökning.

Ge din hund den uppmärksamhet han/hon förtjänar genom att välja vår Specialsök rosett idag. Lita på oss när vi säger att detta pris kommer bli stolt bärs av både dig och din lojala partner under de mest prestigefyllda tävlingarna!

Write Your Own Review
Du recenserar:Specialsök
Ditt betyg
Copyright © 2024 Designed by BrushYourIdeas - All Rights Reserved.